Vi hjälper dig med SEO och SEM för din hemsida

Search Engine Optimization – SEO och Search Engine Marketing – SEM är grundpelare i alla verksamheter som rör sig i det digitala rummet. Att synas både organiskt och betalt på den plats där människor aktivt är ute och letar information är fundamentalt för att lyckas med sin marknadsföring. Vi hjälper er att få förståelse av intentionerna bakom sökningarna och använda dessa insikter för att få en ökad synlighet i sökresultatet och öka trafiken.

 

Google Ads

Genom marknadsföring på bl.a. Google Ads kan man se till att synas högst upp i sökresultatet på utvalda sökord som man betalar för. Dina annonser visas i sökresultatet när potentiella kunder söker med sökord du angett att du vill buda på. Annonserna mycket effektiva då det finns en intention bakom sökningen och kunderna själva letar upp annonsen.

 

YouTube

Youtube är världens näst största sökmotor efter Google och har ca 1,9 miljarder aktiva användare varje månad. Det är en plats som attraherar en stor målgrupp och vi hjälper er att annonsera och optimera innehållet baserat på plattformens egenskaper för att få bästa resultat av era kampanjer.

 

Sökords- och marknadsanalys

Det första steget till att ta fram en strategi för att på det mest effektiva sätt uppnå en högre organisk synlighet, är en marknads- och sökordsanalys. Dessa analyser görs som ett initialt steg för att sedan ha som underlag för det efterkommande SEO arbetet. Därför är det viktigt att analyserna görs noggrant och kvalitativt.

 

Innehåll

Vi tar fram en innehållsstrategi och riktlinjer för innehållet på er sida. Detta för att hitta den perfekta balansen mellan användarvänlighet och optimering för sökmotorerna. Innehållet på er sida är en av de största delarna som sökmotorerna tittar på när den väljer hur er sida ska ranka. Vi på Frank vill alltid skapa innehåll som är relevant och intressant. Detta för att det i slutändan ger en ökad organisk synlighet i sökmotorerna.

 

Teknisk utvärdering

En hemsida måste från grunden vara byggd utifrån de riktlinjer som sökmotorerna tagit fram. Detta för att algoritmerna ska kunna läsa av och förstå innehållet på din sida och sedan ranka den i sökresultatet. Vi utför en utvärdering utifrån Googles riktlinjer tar sedan fram åtgärder i syfte att öka er organiska synlighet.

 

Länkar

Här går vi igenom länkkraft, dvs vilka webbsidor som kan bidra med länkar till din hemsida och vice versa. För att ranka bra och komma högt upp i sökresultatet är länkar en utav de viktigaste parametrarna. Exempel på länkar kan vara butiker som säljer produkterna du annonserar för, eller bloggare som rekommenderar produkterna och länkar via sina inlägg.


Fler tjänster