Om oss

Kul att du har hittat hit. Vi är mediebyrån som du letat efter, välkommen!

Frank Agency

En av Sveriges ca 40 mediebyrårer (fast egentligen är vi ingen mediebyrå), eller är vi det? Ja, ibland. Men vi arbetar inte som en traditionell mediebyrå där en kickback på en viss procent av alla medieköp går tillbaka till byrån, det är inte att vara frank tror vi. Alla pengar vi får tillbaka som bolag på våra mediaköp går direkt tillbaka till kund. Allt. Rubbet.

Vi vill arbeta på andra sätt, främst heltäckande där vi har kunskap inom alla områden och därför snabbt kan vara med och påverka och förändra. Sedan vill vi såklart arbeta med tillväxt och lönsamhet, för det är ju det allt går ut på i slutändan eller hur?

Sedan vill vi ju ha kul också, för har man inte kul så kan man ju lika gärna gå hem. Så låt oss ha kul!

I övrigt är vi på Frank alltid transparenta och frank, därav vårt namn. Vi vill hålla dialoger raka och öppna och arbetar inte med några dolda avgifter eller uppstartskostnader. Vi vrider inte på siffror och visar det som ser bäst ut. Har föregående månad gått mindre bra så är det exakt det vi kommer att kommunicera. Inget annat -det är därför vi heter Frank.

 

Vår vision är att alla företag konstant förändras. De företag som bäst anpassar sig till förändring kommer att vinna. Alla ändringar måste komma från kärnan av företaget. De företag som har en stark och tydlig kultur lyckas bäst. Lösningar som är enkla och positiva funkar bäst.

Vi tror inte på att krångla till det och att synas som byrå överallt. Vi tror på att lägga tid och fokus på rätt saker – och det är kunden. Vi tror även att vår erfarenhet och kompetens kan hjälpa de företag som vill växa.

Vår vision och tro gör att vi aldrig kommer hamna i status quo. Vi kommer alltid att skapa enkla och positiva ändringar. Vi är mediebyrån som vill skapa tillväxt.

 

Vi är Frank Agency – Making growth easy.

 

Thomas Behring

CEO & Co-founder

Torbjörn Larsson

Co-founder

Pia Bratlie

Project Manager

Fia Behring

Digital Marketing Specialist

Caroline Edlund

Digital Marketing Specialist

Rebecca Benvenuto

Digital Marketing Specialist

Lukas Sevelin

Lead Generation Specialist

Linn Ahlquist

Linn är just nu mammaledig!