Resultat och Mätning

Mätning, spårning & analys

Vi drivs av resultat och mätning, och vi vill alltid utmana oss själva. Att bli lönsamma och växa är en daglig utmaning för oss och våra kunder. För att kunna göra det måste vi vara helt transparenta och Frank. Genom många års erfarenhet av implementering, spårning och analys så vet vi alltid att den data vi arbetar med är korrekt och pålitlig.

 

Dashboards

Vi ser till att ni får tillgång till data från alla era marknadsföringsinsatser och på så vis få insyn i exakt vilka resultat era aktiviteter ger. Vi bygger dashboards där vi samlar data från flera källor och kanaler, även offline data inkluderas. Dessa uppdateras i realtid så att ni kan följa era prestationer och resultat över tid.

 

Varumärkestracking

För att förstå vart vi ska måste vi först förstå var vi är idag. Vet du hur ditt varumärke mår? Hur många vet om er? Vad tycker man om er? Hur påverkas varumärket av kundupplevelsen? Insikt i nuläget och hur varumärkets position förändras över tid är avgörande för att förstå effekterna av det som är gjort och hur vi gör framåt. Optimalt är att bryta ner allt på målgrupp, region och relation till varumärket.

Vi älskar insikter och jobbar med olika underleverantörer beroende på varumärke och utmaning.

Vi genomför en djupgående analys av insamlad data vilket ger oss den start vi behöver för att förstå exakt hur ert varumärke tolkas av befintliga och potentiella kunder.


Fler tjänster