E-handel och Webbplatser

Behöver ni hjälp med er hemsida?

E-handel och webbplatser

Vi har flera års erfarenhet av olika plattformar när det kommer till E-handel och hemsidor och har ofta projekt igång där vi byter plattform, gör en migrering, uppdaterar eller re-designar. Vi har varit med och skapat E-handel och ny webbplats för bland annat Nöjd AB.
Vi på Frank jobbar för att köpa och driva trafik till fullständiga och uppdaterade skyltfönster. Arbetet börjar alltid i rätt ände vilket är ert varumärke, era produkter, era landningssidor och er butik online.

 

Konverteringsoptimering

Fysiska butiker är i ständig förändring och er E-handel och webbplats bör vara minst lika uppdaterade och alltid aktuella. Därför börjar vi alltid med att analysera användarbeteenden och gör en fullständig utvärdering av er webbplats. Utifrån vunna insikter tar vi sedan fram ett antal förslag på åtgärder som potentiellt kan ge ökad konverteringsgrad på webbplatsen. Dessa förslag kan sedan A/B testas för att säkerställa en ökning i konverteringar eller andra KPI:er som anses viktiga innan några ändringar implementeras på sidan.
Om implementationer redan är bestämt kan även dessa A/B testas för att säkerställa att ni inte tappar konverteringar eller trafik.


Fler tjänster