Äntligen ny hemsida!

Säg hej till vår nya hemsida!

Ni vet vad man säger om ”skomakarens barn”, ja det var verkligen fallet med vår hemsida…

Vi arbetar dagligen med att uppdatera hemsidor för flera av våra kunder. Vi gör det mesta som behövs, det kan vara allt från att implementera innehåll och analysverktyg till att förbättra SEO samt skriva texter. Men på vår egen hemsida har det varit ytterst lite action senaste tiden.

Nu har vi fixat och trixat ett tag med att fylla vår nya sida med innehåll och här har vi nu resultatet! Vad säger ni? Visst är sidan både snygg, enkel att hitta runt på och stor skillnad mot förut? Arbetet med att fylla på med intressant innehåll har bara börjat och vi vill framåt ha en levande sida som speglar oss som företag.

Nu har vi även sett till att äntligen göra en rejäl uppdatering under menypunkten ”tjänster” för Frank idag har ett mycket större utbud än vad vi hade när vi senast uppdaterade hemsidan. Idag kan vi erbjuda en rad tjänster inom leadsgenerering, som bland annat account based marketing, prospektering och CRM-utveckling.

Vi gillar vår nya hemsida skarpt och skickar ett mega-stort tack till bästa Tankbar!

Frank Agencys nya hemsida.
Fler projekt

Lyckas med din SEO

Vill du förbättra SEO:n på din hemsida? Spana in vår artikel kring SEO.

Frank Agency – en liten byrå.

Vi är en liten, flexibel byrå som vill hjälpa dig att lyckas. Läs mer!