E-handel och webbplatser

Vi har många års erfarenhet av plattformar E-handel och webbplatser och har oftast alltid ett projekt igång där vi byter plattform, gör en migrering, uppdaterar eller re-designar. Vi har varit med och skapat E-handel och webbplatser för bland annat Nöjd AB. Frank Agency jobbar för att köpa och driva trafik till fullständiga och uppdaterade skyltfönster. Arbetet börjar alltid i rätt ände vilket är ert varumärke, era produkter, era landningssidor och eran butik online.

KONVERTERINGSOPTIMERING

Fysiska butiker är i ständig förändring och en E-handel och webbplats bör vara minst likaså. Därför börjar vi alltid med att analysera användarbeteenden och gör en fullständig utvärdering av er webbplats. Utifrån dessa insikter tar vi sedan fram ett antal förslag på åtgärder som potentiellt kan ge ökad konverteringsgrad på webbplatsen. Dessa förslag kan sedan A/B testas för att säkerställa en ökning i konverteringar eller andra faktorer som anses viktiga innan några ändringar implementeras på sidan. Om implementationer redan är bestämt kan även dessa A/B testas för att säkerställa att man inte tappar konverteringar eller annat som anses viktigt. Denna process genomförs löpande och är vital för att realisera i verksamhetens kärna.

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss via formuläret här bredvid!