Venue Retail Group

Annelie Johansson är Head of Marketing på Venue Retail Group som består av varumärkena Accent, Morris, Rizzo och NK Skor & Accessoarer. 

Snabbrörlig mediebyrå med tunga erfarenheter

”Frank består av tunga profiler med lång erfarenhet av medielandskapet och dess förändring”, berättar Annelie. ”Samtidigt är Frank ganska nystartad som byrå vilket gör att de är snabba, rörliga och framåtlutade. De är alltid på tå och vågar utmana och hitta nya vägar. Vi gillar att det är enkelt och okomplicerat att jobba med Frank. Det finns inget tungt ’maskineri’ som bromsar.”

Strategisk medieplanering ända ner på aktivitetsnivå

”Vi på Venue Retail Group har under det senaste året arbetat tillsammans med Frank Agency i vår medieplanering för att skapa värde i våra marknadsaktiviteter och bygga våra varumärken på lång sikt. Vi har samarbetat både på strategisk nivå med marknadsföringsstrategi och ner till faktiska aktiviteter och medieköp, som till exempel Google Ads, Facebook, nativekampanjer med stora medieaktörer och utomhusreklam”

”När vi tittar både på helhetsbilden och ner på detaljnivå kan vi enklare hitta vägen framåt för att göra lönsamma satsningar i vår marknadsföring. Frank har hjälpt oss få mer räckvidd för varje krona vi investerat i marknadsföring helt enkelt.”

Om Venue Retail Group

Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 135 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Venue Retail Group AB är noterat på Nasdaq OMX Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Läs mer på www.venueretail.com

För mer information:
Annelie Johansson,
Head of Marketing
annelie.johansson@venueretail.com

 

Vill du också ha hjälp med medieplanering på strategisk nivå som landar i lönsamma aktiviteter? Kontakta Frank idag.

Projektledare: Torbjörn Larsson

2019-05-28

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss via formuläret här bredvid!