Nöjd AB

NÖJD AB

NÖJD AB grundades 1982 och har sedan dess levererat emballage och förbrukningsvaror inom förpackning och lager till hundratals företag runtom i Norden. De brukar säga att det inte finns några problem som inte går att lösa och det är vi helt eniga i, därför arbetar vi tillsammans.

NÖJD är ett praktexempel på en B2B-kund utan prestige, som i takt med digitaliseringen inte riktigt hängt med, förrän nu. Kunskapen inom företaget har inte saknats men man har inte haft tid att prioritera detta utan varit tvungna att springa på andra bollar. Det är här vi på Frank har klivit in och hjälpt till.

För NÖJD har vi skapat en helt ny e-handel från scratch där nya och befintliga kunder kan lägga ordrar, få information och ha koll på sina beställningar utan att behöva plocka upp telefonen som förut. Här började vi med att skapa ett skyltfönster och en butik, för att sedan lägga krut på att driva trafik via annonsering och egna förtjänade kanaler och detta gör vi kontinuerligt tillsammans med teamet på NÖJD.

Kolla in hemsidan här: www.nojd.com

Ansvarsområden: Projektledning för Design & Webbutveckling, affärsstrategisk rådgivning, digitala tjänster (annonsering, sem, analys), creative.

 

Projektledare: Thomas Behring

2019-07-05

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni ett digitalt projekt ni vill förverkliga? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss via formuläret här bredvid!